Oldal kiválasztása

Szolgáltatásaim

Asztrológia

A születési időpont alapján elkészült horoszkóp sok mindent elárul. A bonyolult kozmikus rendszeren keresztül leolvasható egy lehetséges jövőkép, mely természetesen alakítható saját lelki és szellemi beállítódás által. Útmutató segítség az anya-gyermek, férj-feleség, munkatársi, baráti, üzleti kapcsolatokban. Egészségre, pályaválasztásra is alkalmas jól bevált módszer.

Grafológia

Felnőtt rajzteszt elemzés: a helyszínen készített írás elemzése során a grafológus megmondja a legjellemzőbb tulajdonságokat, főbb személyiség vonásokat. Milyen képességekkel rendelkezünk, van-e betegségre utaló hajlamunk. Segít a párkapcsolati problémáknál, pályaválasztásnál.A felnőtt rajztesztnél hat megadott motívum elemzése által kap egy rövid tájékoztatást és egészségfelmérést.

Tarot kártya

A jövő fejtegetése és kutatása a színes formák, képek segítségével. A kártya megbízható és pontos. Arra szolgál, ha útelágazáshoz ér az ember, vagy csak megerősítésre vár. A kérdések és válaszok mindenkiben ott vannak, a kártya azonban segít dönteni.

Árak

Egyéni tanácsadás, asztrológiai, születési teljes képlet, magas szintű szóbeli elemzés  + egy – két éves részletes előrejelzés: 15 000 Ft, 60- 90 perc
Írásban: 30 000 Ft

Párkapcsolati szinasztria, szóbeli elemzés: 20 000 Ft.
Írásban: terjedelemtől, és a megadott kérdésektől függően adok árajánlatot 35 000 Ft + ….

Éves előrejelzés, ha már voltál nálam korábban horoszkópelemzésen: 10 000 Ft

Egy éves, részletes előrejelzés írásban, ha korábban már jártál nálam horoszkópelemzésen: 20 000 Ft

Horoszkóp írásban: 50 000 Ft

A nagy döntések előtt, személyes asztrológiai, konzultáció: 15 000 Ft
Igény szerint Tarot kártyával kiegészítve.

Tarot kártya, életvezetési tanácsadás: 15 000.Ft

 

Az asztrológiai elemzés minden esetben személyesen, telefonon, messengeren, Whatsappon, Viberen történik, miután előzetesen időpontot egyeztettünk és megkaptam a pontos születési adatokat: születési év, hónap, nap, óra, perc, illetve a születési hely. Amennyiben nem ismert a pontos születési óra, perc, lehetőség van a pontosításra.

Miben tudok még segíteni Neked?

Egy adott időpontban született dolog magán viseli a pillanat valamennyi sajátosságot. Az asztrológia erre hivatott, hogy felfedje azokat a rejtett dolgokat, ami felett a hétköznapokban könnyen elsiklunk.
Vannak olyan minőségeink, tulajdonságaink, gondolataink, elképzeléseink, melyeket adottnak és állandónak élünk meg, újra és újra visszatérünk azokhoz, ezért nem hisszük el, hogy bármit is változtathatnánk, ezzel mintegy elfogadjuk sorsunkat, lemondva az álmokról, az új élet lehetőségéről. Ugyanaz a pillanat sosem jön el újra, nem adódik kétszer ugyanaz a lehetőség. A nagy álom sok kis álomból áll, éppen ezért a kiteljesedéshez nem tökéletességre, hanem elhatározásra van szükség.

Ha van egy állandó, visszatérő gondod a kapcsolataidban: ha nem boldogulsz a gyermekeddel, pároddal, szüleiddel, munkatársaddal, kérj időpontot személyes, önismereti konzultációra.

 

  • Asztrológiai tanácsadás: egyéni – születési horoszkóp
  • Sorsfeladat – karma horoszkóp
  • Párkapcsolati horoszkóp, ( szinasztria, mely megmutatja a közös célokat, egyéni és közös feladatokat)
  • Előrejelzés, éves prognózis
  • Esemény horoszkóp, ha döntéshelyzetbe kerülsz, vagy elakadtál, nem tudod, hogy milyen időpontot válassz: költözésre, munkahely, karrierváltásra, külföldi utazásra, házasságkötésre.
  • Asztrológia – Horoszkóp Elemzés írásban és szóban, igény szerint hanganyagra