Oldal kiválasztása

Vajon lehet még titka annak, aki az egész életét a nagy nyilvánosság előtt éli? Vajon van még olyan jellemvonása, amit sikerült eltitkolnia? A grafológus elárulja.

Angelina Jolie nemrég néhány sorral köszönte meg a Zila Kávéháznak a vendéglátást, és ezzel remek alkalmat adott nekünk, hogy Szeifert Zsuzsa asztrológus, grafológus segítségével még többet tudjunk meg kedvencünkről.

A szöveg így hangzik magyarul: „Köszönöm a csodálatos délutánt. Szeretettel, Angelina Jolie”

„E rövid írás rendkívül sok információt árul el a színésznő személyiségéről – jelentette ki a szakember. – Többek között azokat a rejtett és tudatos képességeket is, amelyek a grafológia segítségével feltárhatóak. A vendégkönyvi köszönetnyilvánítása is, de az írás is alátámasztja, hogy jól érzi magát, ami a magyarok híres, szíves vendéglátásának is betudható. Angelina azonban nem az a típus, aki nem nyilvánítaná ki teátrális viselkedéssel a nemtetszését.

A kézírás alapján szenvedélyes és sikerorientált személyiség. Rugalmas gondolkodásmód, függetlenség, szárnyaló képzelet és fantázia jellemzi. Gondolkodásának erőssége gyors felfogása és lényegre törő stílusa, ám a saját tudását illetően bizonytalan, úgy érzi, keveset tud. Ezért állandó szelleme fejlesztésére törekszik, illetve szívesen meghallgatja mások véleményét is. Szeret úton lenni, kíváncsi természetű és idealista. Dominancia igénye magas, de cselekedeteit állandó kontroll alatt tartja. Hol az ösztöneire, hol az eszére akar hallgatni. Fél attól, hogy nem képes megfelelni, ezért érzéseit megpróbálja háttérbe szorítani. Szorong: mi lesz akkor, ha nem sikerül elég figyelmet keltenie.

Aláírásban az a vágya jelenik meg, amilyennek a külvilág szemében szeretne látszani. A szövegírásban alkalmazott betűtípusok azonban lényeges eltérést nem mutatnak. A kezdőbetűi nagysága lendületet, energikusságot jeleznek. Középen elhelyezett aláírása elárulja, hogy a múlt és a jövő, az ego és a közösség között mozgó színésznőnek egyaránt fontos a családi és a hagyományos szerep, mint az egyéni önérvényesítés.”

Megkérdeztük azt is, milyen Angelina, a mindenki által irigyelt nő a párkapcsolatában. „Abban is fontos számára a visszacsatolás, hiszen a bizalmas, meghitt beszélgetések a mély érzelmi testi kapcsolat alapja. Impulzív, ösztönvezérelt nő, aki vágyait és fantáziáját használja nőiessége kimutatására. A monotóniát kevésbé tűri, mindig képes megújulni. Szinte falja az életet, szereti a társaságot, szeret szórakozni és a középpontban lenni. Párjától hűséget vár, de mivel nagyvonalú, ezért kész megbocsátani – de nem felejteni.”

20101008angelinaj

Forrás: http://www.storyonline.hu/brangelina/kiderult_angelina_legbensobb_titka/27854/