Oldal kiválasztása

Készíts tervet, listát arról, hogy milyen ember vagy, mivel foglalkozol, miből áll egy napod, heted, hónapod, éved. Mik a célok rövid és hosszútávon.

Ne feledd, nem az vagy, aminek mások látnak, vagy látni akarnak! A tulajdonságok, kívánságok, a tervek rád jellemzőek, téged TÜKRÖZNEK

Építs  új személyisége, változtass egy keveset, de ne akarj más lenni, mint aki vagy, ne halogass, cselekedj! Álmodozz bátran és írd le minden nap a kívánságaidat, így építed be a tudatodba.

Az újszülött még nem fogja fel, hogy ő az anyjától és a környező világtól különálló élet. Élete első szakaszát azzal tölti, hogy felfedezi önmagát és a környezetet, megtanulja különválasztani őket, és lassan felépül saját személyisége, ez a folyamat egy életen át, tart. Mire felnőtté válik, lassan rögzül az önmagáról alkotott vélemény és minden további tanulási élményt, azzal utasít el, – hogy ez nem „én”, vagyok.

boldogság

Higgy a sikerekben, és sikeres leszel! Hidd, hogy TE vagy a legnagyszerűbb! Amit az elme elhisz, azt el is érheti. A tettetés hatására a tudatalatti hinni kezdi, hogy a cél elérhető.

Minden ember boldog akar lenni, de hol lehet a boldogságot megtalálni? Lehetünk-e boldogok a belső küzdelmek és a külső akadályok ellenére?

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT nekünk!