Oldal kiválasztása

Kos

Legnagyobb a vonzalom Oroszlán, Ikrek, Mérleg

A tüzes Oroszlánnal hasonló vérmérsékletük és természetük vonzódást ébreszt, köteléket fon köréjük. Hasonlóságuk jelenthet problémát is, ha versenyezni kezdenek egymással. Az Oroszlán beindítja a kos fantáziáját, a szerelem nem elég, a tartós kapcsolathoz más is kell. Az Ikrekkel és Mérleggel való kapcsolata levegős és szenvedélyes, kiegészítik egymást.

 

Bika

Legnagyobb a vonzalom Skorpióval alakul ki, az ellentétek vonzzák egymást, kiváló partnerek: Bak, Szűz

Az érzéki és körülményes Bika a Skorpióban a végezetét látja. A Skorpió csupa titok, szexuális kisugárzása a Bikát mágnesként vonzza. A Bika odaadó partner, aki a kívánságokat teljesít. A hasonló, a hasonló elve alapján a Szűzzel és Bak jeggyel jól megértik egymást, és az érdeklődésük is közös.

 

Ikrek

Legnagyobb a vonzalom Kos, Mérleg, Vízöntő

Az Ikrek nagyra tartja a Kos életszemléletét és az optimista életfelfogását, a kommunikáció és az energiaáramlás jól működik közöttük.  A Kos lelkesedése, szenvedélye inspiráló az Ikrek számára, táplálják egymást, mint levegő a tűzet. A Vízöntővel kiváló lelki társak lesznek, szoros egységet alkotnak, a Mérlegben hasonlóságot lát, mindketten független személyiségek.

 

Rák

Legnagyobb a vonzalom Rák, Skorpió, Halak

Ösztönszerűen ráéreznek egymásra, hiszen tudattalanul is ismerik a másik lelkét. A Halakkal a boldogságuk alapja, hogy non-stop romantikáznak. A Rák és Rák mély szerelmet érez egymás iránt, a nyüzsgő világ elől az otthonukba húzódnak. A Skorpióval megvan az összhang, mindketten gondoskodóak, jól elvannak a konyhában, és a hálószobában is.

 

Oroszlán

Legnagyobb a vonzalom Kos, Ikrek, Mérleg

Vonzódnak egymáshoz a Kossal, sistereg a levegő közöttük, a Kos makacssága feldühítheti az Oroszlánt. Az Ikrek sokoldalúsága erős hatással van az Oroszlánra, előfordul, hogy hosszú szócsatában mérik össze képességeiket. Ösztönösen érzik, hogy mire van szükségük. A Kezdetben a Mérleggel forró a kapcsolat, de a tartós boldogság eléréséhez kompromisszum szükséges.

 

Szűz

Legnagyobb a vonzalom Bak, Bika, Rák

Remek partner számukra a föld jegyű Bak és Bika, mert ez a kapcsolat biztos alapokon áll. A Bak megértő tanácsára mindig lehet számítani. Néha túlzottan kritikus a Szűz – Bika társalgás, ami nem tesz jót a Szűz önértékelésének. A Rák – Szűz párosnál a gyakorlatias szűz az eszével irányítja az érzelmeit, a Ráknál viszont fordítva van.

 

Mérleg

Legnagyobb a vonzalom Kos, Vízöntő, Mérleg

A Kossal ösztönzik egymást, az élet lehetőségeit jól kihasználják. Ha értékelik egymást, nem akarják egymást megváltoztatni, akkor erős szövetséget alkotnak. A Mérleggel erős, mély érzelmekkel teli kapcsolat alakulhat. A Vízöntővel közösen találnak ki olyan elfoglaltságot, ami egyáltalán nem hétköznapi és unalmas.

 

Skorpió

Legnagyobb a vonzalom Rák, Halak, Bika

A vizes jegyek a Skorpió heves érzelmeit jól tolerálják. Odafigyelnek egymásra, az összhang érzelmi és értelmi szinten is megmutatkozik. A Halak mély érzelmet ébreszt, a Rákkal, pedig tökéletes az összhang. A Skorpió jól érzi magát a megbízható természetű, gyakorlatias szemléletű Bikával. A kapcsolatok többsége könnyed, harmonikus és könnyed.

 

Nyilas

Legnagyobb a vonzalom Kos, Ikrek, Vízöntő

Tökéletes társra talál a Kos személyében, hiszen mindkettő tüzes jegy. A szenvedélyes érzelmek, a kölcsönös optimizmus erős köteléket sző közöttük. A levegős jegyű Ikrek életteli vidámsággal tölti meg a hétköznapokat. A Vízöntő lelkesedése, életszemlélete elragadja az idealista Nyilast.

 

Bak

Legnagyobb a vonzalom Bika, Rák, Skorpió

A hasonló érdeklődésű és azonos értéket követő Bika remek társaság. Mindketten a föld jegyhez tartoznak, ezért hiányozhat kapcsolatukból a rugalmasság. A Rák tökéletes partner, mert a két egymással szemben álló jegy, tökéletes tükörképe egymásnak. A Skorpióval való kapcsolatában soha nem alszik ki a vágy.

 

Vízöntő

Legnagyobb a vonzalom Kos, Ikrek, Oroszlán

Jól kiegészítik egymást, és mindketten kedvelik a visszafogott laza kapcsolatokat. A Kos megadja a Vízöntőnek a szabadságot. Az Ikrekkel kemény szóváltások lehetnek, de inspirálják egymást. A Vízöntő lendülete elragadja az Oroszlánt, aki pedig időnként visszavonulót fúj.

 

Halak

Legnagyobb a vonzalom Skorpió, Bika, Rák

A Halak számára nélkülözhetetlen mély érzelmeket a Skorpió biztosíthatja. A Skorpió megérti a Halak érzékenységét, ezért időnként visszavonul a pihenés lehetőségét megadva.

A vizes jegyet keresi a biztonságot, ezért is ragaszkodik annyira a Bikához. A főzés szabadidejük legkedvesebb tevékenysége a Rák hölgyeknek, és mivel örömmel látják el a házimunkákat is, a Halak hálás mindezért.