Oldal kiválasztása

Kos Rendkívül erős akaratú, nem testi, sokkal inkább szellemi síkon nyilvánul meg az akarata. Számára a romantika, a szenvedélyben van, nem átlagos szerető. Rendkívül sebezhető, fél a visszautasítástól, mindezt személyes kudarcként éli meg. Szereti a változást, önmaga is állandóan megújul, az élet vele csupa száguldás, olyan, mint a hullámvasút. Az álmait nem adja fel, és ameddig nem találja meg az igazit, addig az egyedüllétet választja.

 

Bika Rendkívül erősen érvényesül benne a testiség, ott veri fel sátrát, ahol kielégítik vágyait. A stabilitás és a kielégülés nagyon fontos számára, mindent komolyan vesz, az életet is, vele játszadozni nem lehet, mert ha megunja, elérhetőbb forrást keres. A Bika jegyet a Vénusz uralja, a régimódi romantika és a hagyományok híve, a testi érintésekkel tudja legjobban kifejezni a szeretetét. Egy életre választja meg a párját, a nyugodt kapcsolatban hűséges.

 

Ikrek Olyan, mint a pillangó, törékeny és illékony. Elbűvölően tud flörtölni, de számtalan ismerkedés után találja meg azt, akit igazán megszeret. Széles baráti körben mozog, ismerkedik, társasági ember. Szárnyaló fantáziája, mozgékony elméje állandó ingereket keres, az unalom azonnal kiül az arcára. Először feltérképezi partnerét, csak akkor kezd komoly kapcsolatban, ha úgy érzi, hogy megegyezik a személyiségük.

 

Rák Csupa ellentmondás, érzékeny ugyan, de fantáziavilága nagyon gazdag. A rák nem könnyű szerető, hangulatváltozásai kiismerhetetlenné teszik. Egyik pillanatban duzzog, a másikban már duzzad az élettől. Gyengéd, kedves és érzelmes is tudni lenni, ösztönösen érzi azt is, hogy párjának mire van szüksége. A Rák kreatív személyiség, ami nem csak biológiai, hanem érzelmi szinten is megmutatkozik.

 

Oroszlán Romantikus ember, képes rajongani a társáért, akinek szívesen ki is mutatja érzéseit. Nagyvonalú, ez az egyik módja annak, amivel kifejezi magát, különbözőképpen tetszeleg, drága ajándékokat vesz, varázslatos utazásokra költ. Egyszerűen ellenállhatatlan tud lenni, szereti, ha a társa hasonlóan különleges. Az erotikában igényes, vele a szex látványos és merész. A gyengédség nem az Oroszlán stílusa, imád szerelmes lenni és szeretőt játszani.

 

Szűz Lassú temperamentumú, a szerelemben, nem lehet könnyen megbolondítani. Nem szeret kockáztatni, márpedig egy pillanatnyi szenvedély fájdalmas és kiábrándító is lehet. Számára a kapcsolatok nem mennek simán, gondolatban mindenért megharcol. Bizalom, biztonság, nyugalom és melegség szükséges ahhoz, hogy titokzatosabb éne megnyíljon. A Szűz realista, nem ismeri az első látásra szerelmet, túlságosan megfontolt, nem adja oda magát egykönnyen.

 

Mérleg Hűséges társ, sűrűn nem váltogatja partnerét, bár folyamatosan szerelmes. Olyan kapcsolatban érzi magát biztonságban, ami harmonikus, amiben az érzelmeiről nyíltan beszélhet. Olykor több időt kell várni a spontán reakcióira, ez azért van, mert fél a visszautasítástól. Számára nagyon fontos a külső, kedveli a luxust és minőséget, nem éri be akármivel. Az erotika nála egyenlő a luxusutazással, heves ágyjelenetek helyett szívesebben ül be egy drága étterembe.

 

Skorpió Bizalmatlan és gyanakvó, ha már elköteleződött nagyon hűséges és odaadó. A skorpió híres érzékiségéről és erotikus vonzerejéről. A szexualitás a Skorpió számára érzelmi kérdés, ezért is közelít lassabban mások felé. Nagyon erotikus típus, nem a nyers szexuális erő hajtja, nem mindegy milyen a hangulata, és hogy milyen fizikumban van. A skorpió forróvérű szerető, aki mély és tartós szerelemre is képes. A tempót viszont mindig ő diktálja, első lépésként mindig teszteli partnerét.

 

Nyilas Kapcsolataiban az unalmas rutin dolgok a börtönt jelentik. Csak abban érzi jól magát, ahol szabad lehet, a párkapcsolatban a legnagyobb probléma az, ha romantikus elképzeléseit nem értik meg. A barátság és a szerelem szent dolog számára, sokszor saját szükségleteit is háttérbe szorítja, hogy megfeleljen másoknak. A Nyilasnak gondjai lehetnek a hosszú távú kapcsolatokkal, mert könnyen kiismeri partnerét, akivel, ha nincsenek kihívások, máshol igyekszik bepótolni a hiányt.

 

Bak Sok időbe telik, míg leveti páncélját és ellazul. Nem könnyű kapcsolatban lenni vele, mindenkit irányítani akar. Nehéz a kedvében járni, ő viszont gyakran tesz másoknak szívességet, a lelke mélyén romantikus alkat. Általában azokhoz vonzódik, aki mellett el tud lazulni, aki játékos természetével feloldja gátlásait. Szenvedélyes szerelem, erős szexualitás és ösztönösség jellemzi, de lassan lobban lángra az érzés. Általában tudja, hogy mit akar, kitartóan küzd azért, hogy végre megadhassa magát valakinek.

 

Vízöntő Fél az érzelmektől, és mivel levegős jegy az eszmék világában él, fejben éli meg az érzelmeit. Szívügyekben gyakran bájosan naiv, ábrándozó és gyermeteg. A barátság sokkal fontosabb, mint a szerelem, mert ez utóbbi túl bonyolult számára. Nagyon hűvös jegy, bosszantó és megtévesztő tud lenni távolságtartása. Az ő szíve lassan melegszik fel, de rendkívül megbízható és odaadó partnere lesz annak, akit megszeret

 

Halak Számára elképzelhetetlen, hogy egyedül élje az életét, fontosnak tartja, hogy örömet szerezzen valakinek. Nagyon érzékeny és kifinomult, hajlamos arra, hogy mások vágyait előtérbe helyezze. Ha már kialakul a bizalom, mindenről lemond, partnere javára. Érzéki jegy, nem vad csábító, az izgalmas baráti beszélgetésnek nagyobb jelentőséget tulajdonít. A jó bor, a kellemes zene, és a tágabb baráti kör, ami ellazítja és felkorbácsolja az érzékszerveit.