Oldal kiválasztása

Szeptemberben két bolygó is az Oroszlán jegyben tartózkodik. A Vénusz és a Mars egy párt alkotnak, fogócskáznak az égen, a mostanában születő kapcsolatok szenvedélyes játékkal, érdeklődéssel, gyermeki lelkesedéssel kezdődnek el. A szerelem és a hódítás az égen megtörtént. A Mars a férfiasság és férfi ideál, a Vénusz a szerelem, szeretet, a befogadás szimbóluma az érzékiség és az érzelmesség jelölője. A bolygók energiákat közvetítenek, és a lehetőségeket mutatják meg.

Szeptember 26.-án a Mars jegyet vált, a Szűz jegybe lép és itt folytatja az útját. Itt a Mars lassú, megfontolt, jó stratéga módjára viselkedik. „Tudja” az illemet, barátságos szolid módon viselkedik, kissé visszafogottabb, mint az Oroszlán jegyben volt. Komoly kapcsolatoknak van most jövője és bár lassabban működnek a dolgok, azért érdemes lesz kivárni a dolgokat.

 

Kos Állandóan úton van, de ebben az időszakban különösen aktív, ezért nehéz lesz megtartani őt. Ha elengedi, visszajön, de csak akkor, ha már biztos lesz a dolgában. Mostanában inkább elrejti az érzéseit, finom módszerekkel lehet közel kerülni hozzá, a határozottságtól megretten, visszalép. A hódításban biztosra megy, az elutasítástól retteg, ezért különböző stratégiát alkalmazva, de leginkább a szeretet nyelvén közelíthető meg. A babusgatásból, testi érintésből sosem elég, a kosokat ezzel lehet elcsábítani és megtartani.

 

Bika A boldogság, a biztonsággal egyenlő, és a kamatozó bankszámlával, a szenvedélyes szerelemmel, különleges ételekkel fűszerezve. Ahhoz, hogy egy-két kedves mondat, vagy az érzelmi vallomás előtörjön belőle, sok türelemre van szükség. Az energiaáramlás is kisebb, idő kell ahhoz, hogy a dolgok kialakuljanak. A bika lassú temperamentumú, határozott típus, időbe telik, amíg a döntést meghozza.

 

Ikrek Az ikrek jegy szülötte intellektuális úton közelíthető meg, a szeretetnyelve, pedig az elismerő szavak. A személyiség jelölő bolygója a Merkúr a Mérleg jegyben áll. Mostanában többet jelent számára egy izgalmas program, mint egy ágyban töltött semmittevés. Mindent meg lehet vele beszélni, bár nagyon érzékeny és a kritikát rosszul tűri, az őszinteséget nagyra értékeli. Nehéz dolga van annak, aki a szívét meghódítja, mert az ikrek állandó mozgásban van és nem csak a testét, az agyát is karban kell tartani.

 

Rák Ha meg szeretné hódítani, a romantikát vesse be fegyvereként. Hogy ez mit jelent pontosan? Gyertyafény, régi filmek és zenék, és minden, ami szentimentális és kifinomult. Elképzelhető, hogy kezdetben nehezebben indul a kapcsolat, hiszen az egy helyben topogás most még inkább jellemző lesz. A kezdeti bizonytalanság idővel alábbhagy, a megismerés után kialakul a bizalom, nem sürgethető, mert lassan érnek érzelmei.

 

Oroszlán Kiváltságos helyzetben vannak az Oroszlánok, a szűnni nem akaró érzelmi hullám hatalmas erővel tombol.  Szeret a középpontban lenni, a dicséret, a kényeztetés ösztönzően hat rá. Nehéz vele lépést tartani, általában az ő akarata érvényesül. A szerelem és fészekrakás hónapjában még vonzóbb az oroszlán, különleges programokkal lehet kedveskedni neki.

 

Szűz Szeptember végétől megváltozik a természete, hiszen a Mars és a Jupiter is saját jegyében fog tartózkodni. Ha egy szűz szívét szeretné elnyerni, finom módszert válasszon, ugyanis, nem szereti, ha lerohanják. Mielőtt bármilyen kapcsolatba kezdene, átgondolja a következményeket. Az állandóságot részesíti előnyben, ebben az időszakában kénytelen lesz hivatalos dolgokkal is foglalkozni.

 

Mérleg Ahogyan az oroszlán, a mérleg is szereti az eleganciát. Kedveskedhet virággal, vagy vacsorával is, ezzel elvarázsolja őt. A mérleget nem könnyű elcsábítani, hiszen nehezen hoz döntést. Mivel gondolatban már az ismerkedéskor elköteleződik, nagyon romantikus és idealista. Az élet vele könnyed és szellemes. Mostanában nincs jó passzban, így sok türelemre lesz szükség.

 

Skorpió A skorpió nagyon elfoglalt, hiszen le kell zárnia pár dolgot, és búcsút kell venni néhány embertől is. Ha el szeretné nyerni a bizalmát, hallgassa meg, töltsön vele sok időt, de ne faggassa. A legfontosabb dolog az igazság, ezért is ne állítson magáról senki sem valótlant. Komolyan veszi a kapcsolatokat, hűséges társ, fontos neki az is, hogy valaki megossza vele a problémáit.

 

Nyilas. Nem bonyolítja túl az érzelmi dolgokat, azt várja el másoktól, amennyit ő maga is adhat. Ha meg akarja tartani, engedje repülni. A nyilas idealista, szeret álmodni és képzelődni. Egy életen át új célokat keres, szenvedélyesen el van foglalva azzal, hogy a személyiségét fejlessze. Nem keresi a szerelmet, a szerelem talál rá, mert nagyon vonzó személyiség.

 

Bak Mivel intellektuális beállítottságú, ezért nagyon szeret ismerkedni és beszélgetni, bár az ismeretség kezdetén hűvös és visszafogott. Csak a komoly gondolkodású emberek érdeklik, akiknek vannak céljaik, és őszintén felvállalják azokat. A romantika távol áll tőle, de a kulturális programok vonzóak számára. A Bak bárhol szerelmet talál, ha valaki átmegy az üvegfalon túlra, lágyabb belső tárulkozik majd elé.

 

Vízöntő A megtervezett, nála az unalmassal egyenlő, a kiszámíthatatlan viszont különleges. A spontán, váratlan dolgoknak örül, a vízöntő a legfüggetlenebb jegy. Társasági lény, baráti közegben nagyon felszabadult, ezért szereti az összejöveteleket. Onnan viszont menekül, ahol azt érzi, hogy szabályozni szeretnék. A Vízöntő hűséges típus, sosem féltékenykedi, ezért teljes szabadságot kíván.

 

Halak Kettős személyiség, az egyik éne sodródik, a másik céltudatos és agilis. A beszélgetéseket részesíti előnyben a testi érintéssel szemben, ha már választani kell, az előbbi mellett dönt. A halak számára fontos az intellektus, hiszen ő maga is nagyon sokoldalú és művészi beállítottságú. Érzékeny ember, a képtár, a galéria, a hegyek, az erdő és a vízpart feltölti energiával.