Oldal kiválasztása

A világegyetemben minden összefügg, hiszen minden energiából áll. Ha megismerjük a bolygók jelentését, a magunk javára fordíthatjuk titokzatos erejüket. 

A Nap augusztus 23 és szeptember 23 között a Szűz jegyében inspirál, új esélyt adva, hogy bármikor, bárki meg tudja változtatni az életét. Rajtunk múlik, hogy milyen módszereket választunk, mivel tudjuk fejleszteni személyiségünket, pozitív tulajdonságainkat. A Szűz jegyében a magabiztosság és az életminőség javításást célzó hozzáállás legyen az elsődleges feladatunk. Ne feledjük, hogy sokszor nem a körülmények mostohák, hanem mi magunk korlátozzuk magunkat a szabadságunkban. Tartsunk szünetet, ne csak mások, hanem a saját magunk mentális és fizikai egészségével is törődjünk. A Merkúr továbbra is a Szűz jegyében tartózkodik. Valószínűleg mindenki tapasztalhatta már, hogy gyors változásban nem reménykedhetünk, időt kell hagyni az érésnek, a termés betakarítása csak később következik be. A kulcsmondat az, hogy fogadjuk el a jelenlegi helyzetet, próbáljunk elégedettek lenni azzal, amink van. Ne bonyolítsuk túl a dolgokat, mindenkitől azt várjuk el, amit mi magunk is tudunk adni. A körítésnél sokkal fontosabb az, hogy merjünk önmagunk lenni, képviselni azt, amilyenek vagyunk. A Vénusz retrográd mozgása végig kíséri augusztus utolsó hetét. Ha már nosztalgiázunk, lehetőleg csak a szép dolgokra emlékezzünk, mert a párkapcsolatunkban meg kell dolgozni a harmóniáért. 

A Mars augusztus 28-tól szárnyalni fog a Mérleg jegyében. A Kos és a Mérleg jegyűek életében nagy változás kezdődhet, hiszen a Mars hatására sokkal magabiztosabbá válnak. Igaz, hogy a világot nem változtathatják meg, de a saját sorsukat igen. Vitalitás és teremtő erő jellemzi majd az augusztus végét, és alapvető változásokat hozhat a tűz és a levegő jegyűek életébe. Mindnyájunknak érdemes lenne egy jobban működő rendszert felállítania. „Ne vegyük magunkat túl komolyan, egyikünknek sincs kizárólagos joga a bölcsességhez.

A HÁRMAS SZÁMÚ TAROT AZ URALKODÓNŐ

Azt sugallja, hogy az élet adta lehetőségeket meg kell ragadni, hiszen a gondolatokat, általában tett követi. Az Uralkodónő Tarot az anya archetípusa, minden élet forrása. A Szűz jegy az egyik legérzékenyebb csillagjegy, igen nyitott környezetének pozitív és negatív energiáira, saját határait túllépve igyekszik mindenkinek megfelelni. Őrizzük meg az egészséges egyensúlyt, ne hagyjuk, hogy érzelmeink eluralkodjanak rajtunk. Erre buzdít a Tarot: III. – Uralkodónő lapja. 

SZERENCSEKERÉK KÉT PÓLUST KAPCSOL ÖSSZE

Mindent, vagy semmit, hiszen az életben egyszer fent, máskor lent vagyunk. Ne tervezzünk előre semmit, ne essünk kétségbe olyan dolgok miatt, amit úgysem tudunk befolyásolni. Csak rajtunk múlik, hogy valamit áldásnak, lehetőségnek élünk meg, vagy átoknak, tragédiának látunk. Attól függetlenül, hogy az élet egy hullámvasút, az ember sorsa önmagában van.