Szolgáltatásaim

Asztrológia: A születési időpont alapján elkészült horoszkóp sok mindent elárul. A bonyolult kozmikus rendszeren keresztül leolvasható egy lehetséges jövőkép, mely természetesen alakítható saját lelki és szellemi beállítódás által. Útmutató segítség az anya-gyermek, férj-feleség, munkatársi, baráti, üzleti kapcsolatokban. Egészségre, pályaválasztásra is alkalmas jól bevált módszer.

Grafológia: Felnőtt és gyermek rajzteszt elemzés: A helyszínen készített írás elemzése során a grafológus megmondja a legjellemzőbb tulajdonságokat, főbb személyiség vonásokat. Milyen képességekkel rendelkezünk, van-e betegségre utaló hajlamunk. Segít a párkapcsolati problémáknál, pályaválasztásnál.A felnőtt rajztesztnél hat megadott motívum elemzése által kap egy rövid tájékoztatást és egészségfelmérést.

A gyermek a rajztesztnél: tetszőleges színeket és formákat alkalmazhat. Ebből készül el a személyiségkép és fő vonások, pl.: kreativitása, képessége, alkalmazkodása, gondolkodása és az, hogy érzi magát a szűkebb és tágabb környezetében.

Tarot kártya: A jövő fejtegetése és kutatása a színes formák, képek segítségével. A kártya megbízható és pontos. Arra szolgál, ha útelágazáshoz ér az ember, vagy csak megerősítésre vár. A kérdések és válaszok mindenkiben ott vannak, a kártya azonban segít dönteni.

Egészségi Állapotfelmérés, fenghshui, lakberendezési tanácsadás a különböző asztrológiai típusoknak és számmisztika.